http://mozaikegy.wix.com/mozaikegyesulet

Honlapunkra ide kattintva tud visszatérni!

2011. október 31., hétfő

Szülőklub

Mai szülőtalálkozónk családias hangulatban telt, három életrevaló, aranyos gyermek (két kicsi gyerkőc és egy nagyfiú) társaságában. :) Szokásunkhoz híven az Astoriánál lévő Burger King hátsó termében találkoztunk.

Szülőtalálkozóink minden hónap utolsó hétfőjén kerülnek megrendezésre. A cél, hogy kicsit kikapcsolódjunk és jó hangulatban, jó társaságban jót beszélgessünk egy kávé vagy más finomság mellett. Reméljük a jövőben egyre többen csatlakoznak hozzánk! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

2011. október 29., szombat

X. Autizmus Nap

Az Autisták Országos Szövetsége minden ősszel megrendezi Autizmus Napi konferenciáját. Az idei rendezvény számos érdekes témája közül egyik a mentorszülő hálózat bemutatása lesz, melynek egyik előadója Kapitány Imola, a MOZAIK Egyesület elnöke lesz. A részletes program letölthető az AOSZ honlapjáról.

Kedvcsinálóként néhány fotó a tavalyi konferenciáról:








További képek webalbumunkban érhetők el.

Bemutatkozás

A MOZAIK Egyesületet autizmussal élő gyermeket nevelő szülők alapították. Mindannyiunkban közös, hogy sok segítséget kaptunk a gyermekünkel való foglalkozáshoz a Budapesti Korai Fejlesztő Központ szakembereitől és lehetőségünk nyílt részt venni az általuk szervezett EarlyBird szülőképzésen. A három hónapos tanfolyam alatt sok hasznos információhoz jutottunk hozzá, melyet szeretnénk továbbadni. Szeretnénk annak is megteremteni a lehetőségét, hogy mások is hozzájuthassanak hasonló képzésekhez. Tagjaink között több mentorszülő is található, szervezetünk tagja az Autisták Országos Szövetségének.

Blogunkban az autizmussal kapcsolatos információkat, aktuális rendezvények, események híreit szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel.

Néhány érdekes, hasznos link: